Hajar Ghaem

Hajar Ghaem

Ingenieur

Hajar werkt als een Artificial Intelligence (AI) onderzoeker bij Thomas More, waar ze bijdraagt aan het Orthosolid project.

Ze werkte als software engineer bij Crius Group en heeft bijgedragen aan digital and smart content transformation. Hajar werkte als Semantic Web en Digital Publishing onderzoeker voor het DataScience Lab bij iMinds (Imec) van maart 2013 tot maart 2016. Ze heeft meegewerkt aan de projecten “Publisher of the Future”, “EduTab”, en “Adaptive Mobile Learning Platforms (adaptive e-TextBooks, adaptive content)”.

Ze behaalde haar masterdiploma in Computer Science – Software Design (2012) aan de universiteit van Lugano, Zwitserland.

Voor ze haar master behaalde (2009) was ze softwareontwerper bij Faraanegar Multimedia, docent aan hogescholen, docent aan een beroepsschool en een internationale school gedurende ongeveer acht jaar.

De mens achter de onderzoeker

Hajar is moeder van twee lieve meisjes. Ze is van mening dat we in zeer drukke digitale decennia leven en op de een of andere manier proberen we zo snel mogelijk te werken. Hoe kunnen we voordeel halen uit deze digitale wereld om de nadelen ervan te compenseren?

Als een computer ingenieur en een moeder die ervaring heeft in gepersonaliseerde toepassingen, zou ze graag mensen van verschillende leeftijden helpen door het verstrekken van passende gepersonaliseerde toepassingen en apparaten.

Hajar in enkele woorden

  • Respectvol
  • Betrouwbaar
  • Ethisch
  • Verantwoordelijk
  • Zelfdiscipline

Contact